مقاله تئوری حسابداری

مقاله تئوری حسابداری مقاله تئوری حسابداری

دسته : حسابداری

فرمت فایل : word

حجم فایل : 61 KB

تعداد صفحات : 26

بازدیدها : 210

برچسبها : تئوری حسابداری مقاله پروژه تحقیق

مبلغ : 1000 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله تحقیقاتی تئوری حسابداری

مقاله تحقیقاتی تئوری حسابداری

در سال 1987 هیات تدوین استانداردهای مالی، تهیه گردش وجوه نقد را الزامی نمود. این صورت مالی جایگزین صورت حساب تغییر در وضعیت مالی گردید. صورت تغییر در وضعیت مالی بر اساس تغییر در داراییها، بدهی ها و حقوق صاحبان سهام تهیه می شد.

در سال 1936 بر اساس APB شماره 3 تهیه صورت تغییر در وضعیت مالی توصیه گردید ولی تهیه آن اجباری نشد. در ابتدای سال 1971 کمسیون بورس اوراق بهادار آمریکا تهیه این صورت مالی را برای شرکتهای پذیرفته شده در بورس الزامی نمود. در پاسخ به عمل کمیسیون بورس اوراق بهادار آمریکا، APB شماره 19 در سال 1971 منتشر شد. این بیانیه جایگزین APB شماره 3 گردید. در نتیجه تهیه صورت تغییرات در وضعیت مالی را الزامی نمود. تهیه صورت جریان وجوه به جای صورت جریان نقد منعکس کننده تمایل FASB به گزارشگری بر مبنای اصل نقدی به عنوان یک مکمل برای صورت سود و زیان و ترازنامه ای می باشد که بر اساس فرض تعهدی تهیه می شود. صورت جریان وجوه نقد، صورت تغییرات در وضعت مالی وجوهی می باشد که به عنوان وجه نقد طبقه بندی می شود. APB شماره 19 تهیه یکی از 2 صورت فوق را الزامی نمود. بیشتر شرکتها تغییر در وجوه را به عنوان تغییر در سرمایه درگردش در نظر گرفتند و آنرا تهیه نمودند. زیرا صورت گردش وجوه نقد یک حالت ساده و ویژه از صورت تغییر در وضعیت مالی می باشد.

الزامات صورت گردش وجوه نقد

ساختار صورت گردش وجوه نقد، دریافت ها و پرداخت های نقدی را به فعالیت های عملیاتی و سرمایه گذاری و تأمین مالی طبقه بندی می کند. این طبقه بندی با چارچوب منابع و مصارف در صورت تغییرات در وضعیت مالی مطابقت دارد و لیکن روش طبقه بندی در 3 طبقه به وضوح جریانات نقدی را به اقلام مربوط به خالص جریانهای عملیاتی، جریانهای تأمین مالی و جریانهای سرمایه گذاری تفکیک می کند. در مقایسه ساختار منابع و مصارف با صورت گردش وجوه نقد، روش منابع و مصارف به روابط بدهکاری و بستانکاری حسابداری شکل 1-11 می پردازد. وجه نقد به عنوان نقد در دسترس وجوه بین راهی و معادل وجه نقد می باشد. معادل وجه نقد سرمایه گذاری های با نقدینگی بالایی می باشد که قابل تبدیل به مقدار مشخصی از وجه نقد می باشد و دارای تاریخ سررسید کوتاه مدتی می باشد (عموما تاریخ سر رسید اولیه آن 3 ماه و کمتر از آن می باشد) مشابه APB شماره 19 در صورت گردش وجوه نقد اقلام غیر نقدی مربوط به معاملات سرمایه گذاری و تأمین مالی را به عنوان یک مکمل برای صورت گردش وجوه نقد در یک جدول و فرمت مشخص افشاء می شود.

این روش معرف مفهوم جامع بودن گزارشگری مربوط به جریان وجوه می باشد. صورت گردش وجوه نقد، این اطمینان را به ما می دهد که همه اقلام بدهکاربستانکار مربوط به معاملات شرکت در نظر گرفته شده است و در صورت گردش وجوه نقد ارائه می گردد. در صورت گردش وجوه نقد جریانات نقدی به جریانات حاصل از فعالیت های عملیاتی، سرمایه گذاری و تأمین مالی تفکیک شده است...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید